Ga naar de inhoud

Restorative Yoga

Restorative Yoga is een herstellende vorm van yoga. Deze yoga wordt gebruikt als je herstellende bent van ziekte, een blessure, burn-out, stress of als je toe bent aan rust in je hoofd en lichaam. Het is een zachte meditatieve yoga die geen inspanning van je vraagt.

In de yogaposes word je ondersteund door bolsters, kussens en dekens waardoor je comfortabel langere tijd in de houding zit of ligt. Door vertraging en verzachting wordt je uitgenodigd om steeds meer spanning los te laten. Tijdens de houding wordt je begeleid met mindfulness.

Door de diepe ontspanning die ontstaat wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam sterk aangesproken.

Easy flow Yoga

Easy Flow Yoga gaat uit van zachte vloeiende bewegingen en is gebaseerd op Dru Yoga. Het is een vorm van yoga waarbij gebruik wordt gemaakt van sequenties/reeksen waarbij de houdingen vloeiend in elkaar over gaan. Je kunt deze vorm van yoga doen op je eigen niveau door middel van aanpassingen die ik je kan bieden, ervaar je toch hetzelfde effect van de houdingen.

Een les bestaat uit: een korte begin meditatie, een activatie, een sequentie/reeks van yogahoudingen, soms nog losse yogahoudingen of een ademhalingsoefening en een eindontspanning (Yoga Nidra) van minimaal 20 minuten waarbij je tot diepe innerlijke rust komt en je lichaam kan herstellen.

Interesse? Meldt je hier aan!